Nieuwbouw, van klein tot groot projectNieuwbouw, van klein tot groot project

U overweegt een nieuwe woning of bedrijfspand te laten bouwen? Dan bent u bij bouwbedrijf De Hoop aan het juiste adres, bij ons is alles op het gebied van nieuwbouw mogelijk. Wij kennen geen standaard in ons pakket. Op basis van de door u aangeleverde tekeningen kunnen wij aan de slag. Of het nu gaat om een groot of klein project, bij ons vindt u genoeg mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen. En omdat wij een Bouwgarant aannemer zijn, heeft u ook de garantie van BouwGarant. Hiermee bent u verzekerd tegen de grootste financiële risico’s en bij een eventueel faillissement worden de extra afbouwkosten vergoed. En u heeft garantie tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering).

Nieuwbouw en uw wensen

De wens van u als klant staat centraal maar bouwbedrijf De Hoop gaat nog veel verder. Door goed te luisteren, weten wij wat u als klant wilt. Met onze kennis, kunde en ervaring maken we een concreet, compleet en vrijblijvend voorstel. Uw budget is steeds het belangrijkste uitgangspunt. Doordat we zo goed naar u luisteren, krijgen we vaak te horen dat klanten onze persoonlijke aanpak en begeleiding appreciëren. Wij kunnen uw nieuwbouwproject van het begin tot het einde begeleiden.

  • Vrijstaand
  • twee onder één kap
  • boerderijwoning
  • herenhuis
  • Of iets geheel anders?

Graag denken wij met u mee bij het creëren van een huis dat bij u past, waarin u kunt wonen en ontspannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © Bouwbedrijf de Hoop 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring