Wat doen wij?

Bouwbedrijf de Hoop doet alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. Van kleine klusjes tot grote projecten. Wij zijn onze opdrachtgevers van dienst op het gebied van: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Kortom voor alle bouwkundige werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

Op het gebied van bouwen in de agrarische sector kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om nieuwbouw of uitbreiden van een bestaande stal. Bij veel stallen is het betonwerk een groot en belangrijk onderdeel van het project. Wij kunnen allerlei soorten (mest) kelders maken. Ook voor het monoliet (vlinderen) van betonvloeren kunt u bij ons terecht.

Wij bieden ons product aan met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met ons gemotiveerd team van werknemers en onderaannemers zorgen wij voor tevreden klanten en een leuke werksfeer. Bij bouwbedrijf de Hoop staan de wensen van de klant centraal.

U kunt ook bij ons terecht als u plannen nog in het beginstadium zitten. Wij kunnen met u meedenken en ook voor het verkrijgen van vergunningen en tekeningen kunnen wij u van dienst zijn.

Wij zijn als bouwbedrijf vaak actief in de omgeving van Montfoort en IJsselstein? Neem dan contact op voor meer informatie.

Copyright © Bouwbedrijf de Hoop 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring